Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου


                 Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Λάρισας γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Λάρισας γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου και προσκαλεί τους μικρούς της αναγνώστες και φίλους το Σάββατο 2 Απριλίου να συμμετέχουν στις δραστηριότητες που ετοιμάζει. Ψυχή των δραστηριοτήτων αυτών και προσκεκλημένη της Βιβλιοθήκης θα είναι η θεατρολόγος - παραμυθού Λένα Χαϊδούτη.
Οι δραστηριότητες διακρίνονται σε δύο κύκλους. Ο πρώτος κύκλος απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 8 ετών και περιλαμβάνει δημιουργικό και θεατρικό παιχνίδι, αφήγηση του παραμυθιού του Αλ. Τολστόι «Η Πελώρια κολοκύθα» και ζωγραφική. Χρόνος δραστηριότητας: 10.30 έως 11.30 π.μ.
Ο δεύτερος κύκλος απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών και περιλαμβάνει αφήγηση του παραμυθιού της Μαρίας Παπαγιάννη «Το ελιξίριο της ευτυχίας» από το βιβλίο «Η κλέφτρα των ονείρων» και συζήτηση.

Χρόνος δραστηριότητας: 11.30 -12.30.

Επειδή ο χώρος της βιβλιοθήκης δεν είναι επαρκής ο αριθμός των παιδιών που μπορούν να συμμετέχουν είναι περιορισμένος. Γι' αυτό καλούνται τα παιδιά που θέλουν να πάρουν μέρος στη γιορτή της Βιβλιοθήκης να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 31 Μαρτίου στην κ. Ελένη Μπαντάσιου, τηλ. 2410-533.390.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου